JOAKIMS MYNT & SEDLAR

Sälj DINA FRIMÄRKEN OCH KLOCKOR

Dina antikviteter som klockor och frimärken kan du sälja här

Har du en vintageklocka av äldre modell som du vill sälja eller äldre frimärken kan du sälja dem här. Vi kontrollerar skicket och äktheten på antikviteterna enligt rådande regelverk i branschen och ger dig därefter ett pris. Hos oss erbjuds du en trygg och enkel lösning när du vill sälja din värdefulla klocka eller frimärke.

Gratis värdering

Vi utför gratis värdering av värdesakerna du vill sälja.

Tryggt och säkert

Vi utför gratis värdering av värdesakerna du vill sälja.

För er bekvämlighet

Your content goes here. Edit or remove this text.

Värdering av frimärken 

Har du ett gammalt frimärke hemma som du tror kan vara värt mycket, då har du kommit rätt. att göra en värdering av frimärket själv är svårt och kräver goda kunskaper. Det finns många faktorer att hänsyn till vid värdering av frimärken och den viktigaste av dem är kvalitén. Den kan avgöra hur mycket frimärket kostar. En annan faktor är innehållet i frimärket. Dessutom väger årtalet in. Frimärken från senare 1800-tal brukar ha samlarvärde medan de senare brukar endast ha ett nominellt värde.

Värdering av klockor & fickur 

Vi kan hjälpa dig när du önskar att veta vad din klocka är värd. Vi på Joakims Mynt och Sedlar kan erbjuda dig fri värdering av klockor och köper klockor av alla kända tillverkare och modeller. Dessutom får du med ett värderingsintyg när värderingen är utförd. Detta kan användas vid exempelvis försäkring eller arvsskifte.

Låt oss värdera dina värdesaker!

Vi vill hjälpa dig med en så smidig och exakt värdering som möjligt. Efter att vi kontrollerat skicket och äktheten på antikviteterna enligt rådande regelverk i branschen så ger vi dig ett pris. Värderingen är gratis. Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på telefonnummer 070-336 12 20 eller email joakimsmynt@gmail.com så hjälper vi dig.

Skicka in för värdering

Vi står för frakten.
Frakten skickas till:
BOX 32
443 21 Lerum

Värdering hos oss

Kom förbi våra lokaler:
Linnégatan 52
413 08 Göteborg
Till vägbeskrivning

Värdering vid hembesök

 Vi kan även göra hembesök och värdera objekt på plats. Kontakta oss för fler detaljer.